Friday 12 August 2016

360 Degrees

Byron The Aquarius

Start

22:00

Ticket prices

€ 5,- (early BIRD) / € 8,- (pre-sale & door)

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en elektronica gemaakt worden. Deze vrijdag maakt Byron The Aquarius (Sound Signature, Wild Oats) zijn debuut in het Rotterdamse.

Liefhebbers van producer Onra kennen de naam Byron The Aquarius vermoedelijk al wel. In 2007 maakten de twee namelijk The Big Payback EP, een ep die steeds steeds grijzer gedraaid wordt op het 360 Degrees-kantoor. De meesten zullen Byron echter kennen van de ep’s die dit jaar op Sound Signature van Theo Parrish en Wild Oats van Kyle Hall zijn verschenen. Met deze ep’s, en hun door jazz beïnvloede house, maakte Byron een diepe indruk op de house-community.

Byron werd geboren in Birmingham (USA), maar woont tegenwoordig in Atlanta. Van huis uit is hij toetsenist, maar ook met een drumcomputer en een dj-set-up kan Byron uitstekend uit de voeten, zoals je vrijdag 12 augustus zal zien. Dan staat hij voor de eerste (maar hopelijk niet de laatste) keer in Nederland!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 20 August

Just Blaze

Up, Close & Personal is dé clubavond waarop dj’s helemaal vrij spel krijgen. Nieuwe producties, onverwachte tracks, bijzonder vinyl en […]

Thursday 23 August

Souls of Mischief BIRD Rotterdam

Souls of Mischief

Yeah, this is how we chill from ’93 ‘til… 2018! Oakland-legends Souls of Mischief rocken al 25 jaar en dat […]

Thursday 20 September

EZRA Collective BIRD Rotterdam

Ezra Collective

Het heetste van het heetste uit de UK jazz-scene in BIRD! Ezra Collective maakt (samen met artiesten als Nubya Garcia en […]