fbpx

Friday 12 August 2016

Tickets

360 Degrees

Byron The Aquarius

Start

22:00

Ticket prices

€ 5,- (early BIRD) / € 8,- (pre-sale & door)

Tickets

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en elektronica gemaakt worden. Deze vrijdag maakt Byron The Aquarius (Sound Signature, Wild Oats) zijn debuut in het Rotterdamse.

Liefhebbers van producer Onra kennen de naam Byron The Aquarius vermoedelijk al wel. In 2007 maakten de twee namelijk The Big Payback EP, een ep die steeds steeds grijzer gedraaid wordt op het 360 Degrees-kantoor. De meesten zullen Byron echter kennen van de ep’s die dit jaar op Sound Signature van Theo Parrish en Wild Oats van Kyle Hall zijn verschenen. Met deze ep’s, en hun door jazz beïnvloede house, maakte Byron een diepe indruk op de house-community.

Byron werd geboren in Birmingham (USA), maar woont tegenwoordig in Atlanta. Van huis uit is hij toetsenist, maar ook met een drumcomputer en een dj-set-up kan Byron uitstekend uit de voeten, zoals je vrijdag 12 augustus zal zien. Dan staat hij voor de eerste (maar hopelijk niet de laatste) keer in Nederland!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 20 April

MOMO X BIRD

Motel Mozaïque Festival

Ontdek tijdens Motel Mozaïque Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.

Thursday 25 April

Judith-Hill-BIRD-Rotterdam

Judith Hill

Ladies & gentlemen, Judith Hill! Haar naam is misschien niet heel bekend, maar haar stem heb je zeker weleens gehoord. […]

Saturday 27 April

Royal Republic BIRD Rotterdam Kingsday

Royal Republic

Sit back, relax and enjoy the vibes! Royal Republic is óók dit jaar de plek waar je moet zijn op Koningsdag.