fbpx

Friday 12 August 2016

360 Degrees

Byron The Aquarius

Start

22:00

Ticket prices

€ 5,- (early BIRD) / € 8,- (pre-sale & door)

Tickets

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en elektronica gemaakt worden. Deze vrijdag maakt Byron The Aquarius (Sound Signature, Wild Oats) zijn debuut in het Rotterdamse.

Liefhebbers van producer Onra kennen de naam Byron The Aquarius vermoedelijk al wel. In 2007 maakten de twee namelijk The Big Payback EP, een ep die steeds steeds grijzer gedraaid wordt op het 360 Degrees-kantoor. De meesten zullen Byron echter kennen van de ep’s die dit jaar op Sound Signature van Theo Parrish en Wild Oats van Kyle Hall zijn verschenen. Met deze ep’s, en hun door jazz beïnvloede house, maakte Byron een diepe indruk op de house-community.

Byron werd geboren in Birmingham (USA), maar woont tegenwoordig in Atlanta. Van huis uit is hij toetsenist, maar ook met een drumcomputer en een dj-set-up kan Byron uitstekend uit de voeten, zoals je vrijdag 12 augustus zal zien. Dan staat hij voor de eerste (maar hopelijk niet de laatste) keer in Nederland!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 24 August

Dansavond Beyonce vs Rihanna BIRD Hofbogen

Beyoncé vs Rihanna

Een tribute aan deze twee female powerhouses kon niet lang uitblijven, so here we go!

Thursday 26 September

Joe Armon-Jones

“The best of London’s creative spirit” a.k.a. Joe Armon-Jones komt naar BIRD! Als toetsenist van Ezra Collective staat Armon-Jones zelfs […]

Friday 18 October

Andreya Triana

‘Faith, focus and belief’ schreef Andreya Triana jaren geleden op een vel papier dat ze boven haar bed hing. Die […]