BoogieBall - BIRD

Saturday 11 July 2015

Official North Sea Jazz Afterparty

BoogieBall

w/ John Morales, Jett Rebel & Ed Motta

Start

23:00 (doors: 22:00)

Ticket prices

€ 14,- (pre-sale, dagkaart) / € 15,- (door, dagkaart) / € 20,- (passe-partout)

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall. Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen. Op de zaterdag zijn dat o.a John Morales, Jett Rebel en Ed Motta.

Na de compleet uitverkochte editie van vorig jaar (en dat jaar daarvoor) is BIRD klaar voor een nieuwe BoogieBall. Ook dit jaar nodigden we een aantal artiesten van North Sea Jazz Festival uit om dj te spelen en hun favoriete platen te laten horen. Studio 54-legende John Morales en singer-songwriter Jett Rebel zijn je muzikale gidsen van de zaterdagavond.

Gelijktijdig vindt in de tweede zaal BIRDsessions plaats. Deze wordt geopend door een speciale editie van Dutch Music Community.Onder leiding van pianist Piero Bianculli componeren o.a. Glenn Gaddum jr., Jan van Duikeren, Shirma Rouse en Laise Sanchez live muziek. Daarna is het tijd voor de jamsessie met op zaterdag als host Ed Motta. De eclectische sound van deze Braziliaanse muzikant omvat rock, soul, funk, jazz en een hele hoop dansbaarheid.

BoogieBall wordt muzikaal omlijst door verschillende dj’s en mc’s met op zaterdag: DJ Rob Manga, DJ Cutnice​, Phil Peoples, Dansbar en Gery Mendes (mc).

Tijdens BoogieBall is de keuken van BIRD open tot drie uur in de ochtend. Met antipasti, vlees en seafood voor iedereen met de midnight munchies.

View agenda

Have A Look At This

Friday 26 June

The Flexican

Tijdens alweer de vijfde editie van Up, Close & Personal laat The Flexican opnieuw zijn grote liefde voor uiteenlopende soorten […]

Wednesday 01 July

Soil & Pimp Sessions

Op deze woensdagavond woedt er een Japanse orkaan door de Rotterdamse Hofbogen. De explosieve jazzband Soil & Pimp Sessions zal dan […]

Wednesday 04 November

Kamasi Washington

De meest anticipated, urgente, ja, epic tenorsaxofonist Kamasi Washington komt naar BIRD. Na samenwerkingen met o.a. Quincy Jones, Lauryn Hill, Mos Def […]