fbpx

Friday 01 May 2015

Sold Out

Bo Saris

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

Sold Out

Genre

Tell your friends

Bo Saris is in Nederland natuurlijk al jaren een ster door zijn overwinning bij Idols, maar de afgelopen jaren is hij zich steeds meer als internationale artiest aan het profileren. Momenteel toert hij met zijn meest recente album Gold, een fijne plaat vol broeierige soul en funk met een Motowny sixties- en seventies vibe.

Van Boris tot Bo Saris

Al ver, ver voor Idols was Bo Saris bezig met muziek. Als jonge Boris ontwikkelde hij een tot op de dag van vandaag voortdurende liefde voor Prince, Bill Withers, Marvin Gaye en D’Angelo, een liefde die je nog steeds duidelijk voelt en hoort in zijn songs. In 2004 won hij de talentenjacht Idols (en een contract bij Sony), maar na een aantal jaar onder de naam Boris muziek te hebben gemaakt besefte hij dat hij zijn creative soul niet langer kwijt kon. Hij vertrok naar London om daar helemaal opnieuw te beginnen. Onder de naam Bo Saris tekende hij een contract bij DERAM Records en in 2012 verscheen zijn eerste single ‘She’s On Fire’ (die by the way ook te vinden is op de soundtrack van Fifty Shades of Grey).

Gold

In 2014 verschijnt Gold, een album vol broeierige soul en funk met een Motowny sixties- en seventies vibe. Op deze plaat krijgt hij hulp van producer Dre Harris, die met onder anderen Robin Thicke, Usher en, jawel, Michael Jackson heeft samengewerkt. Momenteel verovert hij met de single ‘One Mo’ Gain’ terrein in binnen- en buitenland en was hij te zien en horen bij De Wereld Draait Door en Giel op 3FM, maar ook op BBC Radio. Op 1 mei zal je ongetwijfeld alle hits (huidige en toekomstige) van Gold voorbij horen komen.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 20 April

MOMO X BIRD

Motel Mozaïque Festival

Ontdek tijdens Motel Mozaïque Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.

Thursday 25 April

Judith-Hill-BIRD-Rotterdam

Judith Hill

Ladies & gentlemen, Judith Hill! Haar naam is misschien niet heel bekend, maar haar stem heb je zeker weleens gehoord. […]

Saturday 27 April

Royal Republic BIRD Rotterdam Kingsday

Royal Republic

Sit back, relax and enjoy the vibes! Royal Republic is óók dit jaar de plek waar je moet zijn op Koningsdag.