Wednesday 04 July 2018

Gratis

BIRDsessions

Karel Boehlee

Start

22:00

Ticket prices

Genre

Gratis

Wat is een jazzclub zonder zijn eigen sessie? Zonder een muzikale speeltuin waar je wereldberoemde muzikanten, lokaal talent en alles daartussenin aantreft, zowel op als voor het podium? Precies. Enter BIRDsessions, BIRDs wekelijkse jazz-hangout.

Vanavond presenteren we special guest, Karel Boehlee. Hij tourt/tourde de hele wereld over als solo-artiest en als vaste pianist van Toots Thielemans, Gino Vanelli, Fay Claassen, Toon Roos en Trijntje Oosterhuis – waarvoor hij de Arena Jazz Award ontving, de prijs voor best begeleidende muzikant. Vanavond staat hij op podium met weergaloze contrabassist Thomas Pol en BIRDsessions-host Niek de Bruijn op drums.

Line-up

Karel Boehlee: Fender Rhodes
Thomas Pol: double bass
Niek de Bruijn: drums

View agenda

Have A Look At This

Friday 05 April

Garden Of BIRD Rotterdam

Garden of BIRD

Eindelijk is het weer zover! BIRD opent wederom de deuren van zijn voortuin: Garden of BIRD. Van dinsdag t/m zondag kun je bij mooi weer binnenwandelen en alle onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laten glijden.

Monday 15 April

Raul Midon BIRD Rotterdam

Raul Midón

Vanavond laat Raul Midón zijn eigenzinnige mix van soul, jazz, latin en flamenco horen op het BIRD-podium.

Friday 19 April

Margriet Sjoerdsma at BIRD

Margriet Sjoerdsma

De afgelopen jaren veroverde Margriet Sjoerdsma Nederland met A Tribute to Eva Cassidy. Meer dan 80 keer speelde ze met […]