fbpx

Saturday 16 November

Tickets

BIRDfest

Celebrate the Culture

Start

18:00

Ticket prices

€ 22,50 (full trust early BIRD)
€ 30,- (pre-sale)
€ 24,- (CJP, pre-sale only)
€ 15,- (night ticket, after 23:00)

Tickets

BIRDfest is een totaalervaring die knuffelt met de actualiteit en flirt met traditie. De formule is simpel: pak BIRDs muzikale DNA, cook it down en drop het concentraat in downtown Rotterdam. Het resultaat: grenzen tussen live en club vervagen, genres versplinteren en dag en nacht smelten naadloos samen.

💸 Tickets: full trust early BIRD 💸

Als je ons blind vertrouwt kun je nu full trust early BIRDs (€ 22,50) kopen. Dit is de beste koop: half juli droppen we de line-up en gaan de regular tickets (€ 30,-) in de verkoop.

Meer weten?

Laat op birdfest-rotterdam.nl je mail achter: half juli vallen de eerste namen (en wat early benefits) op je digitale deurmat.

View agenda

Have A Look At This

Friday 26 July

Fela-Kuti-BIRD-Rotterdam

Finding Fela

We toveren onze Garden vanavond samen met Pleinbioscoop om tot een cinema: we zorgen voor de film, koude drankjes, versnaperingen én een afterparty.

Friday 26 July

A Tribute To Fela Kuti

Vanavond staat helemaal in teken van de Nigeriaanse politieke activist: verwacht dus een hele hoop afrobeat en soortgelijke genres!

Sunday 04 August

Lee Fields BIRD Rotterdam

Lee Fields

Lee Fields begon zijn carrière zo’n 50 jaar geleden, maar zijn schorre en tegelijkertijd tedere James Brownachtige stem is nog altijd niet weg te denken uit soul- en funkland.