fbpx

Tuesday 08 November 2016

Tickets

Bernhoft

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 18,- (pre-sale) / € 21,- (door)
CJP: € 15,- (pre-sale) / € 18,- (door)

Tickets

De Grammy nominated loop legend Jarle Bernhoft (Bernhoft voor intimi) is terug in BIRD. Met zijn gitaar, loopstation en nieuwe ep onder de arm, is hij helemaal klaar om zijn funky soul op ons los te laten!

Hypnotiserende loops

Gewapend met alleen een gitaar en een loopstation weet Bernhoft het geluid van een voltallige band te produceren. Dit, in combinatie met zijn krachtige, soulvolle stem en een voorliefde voor rijke en excentrieke soundexplosies, maakt van al zijn live-optredens een overdonderende ervaring. Bernie’s got us hypnotised, en niet alleen ons: sinds zijn doorbraak met Solidarity Breaks in 2011 is hij een graag geziene gast bij tv-shows over heel de wereld. Onder andere The Ellen DeGeneres Show was getuige van zijn doordachte loops.

Stop/Shutup/Shout It Out

Afgelopen jaar verscheen de ep Stop/Shutup/Shout It Out, de opvolger van zijn voor een Grammy genomineerde plaat Islander. Op dit album laat Bernhoft zich van zijn poppy kant zien, maar wel met dezelfde rauwe, directe energie die we zo goed van hem kennen.

Playlist

Bernhoft onder de loop

Met zijn buitengewone en onderscheidende stem, gitaarspel én looping machine verandert hij elk optreden in een meditatieve ervaring

View agenda

Have A Look At This

Thursday 27 June

Hot 8 Brass Band

Een wereld waarin brassbands hiphop, funk en jazz samen laten komen… lijkt je dat niet geweldig? Ja? Ons ook!

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.

Monday 08 July

SudanArchives_JackMckain

Sudan Archives

Sudan Archives speelt deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored).