Tuesday 08 November 2016

Tickets

Bernhoft

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 18,- (pre-sale) / € 21,- (door)
CJP: € 15,- (pre-sale) / € 18,- (door)

De Grammy nominated loop legend Jarle Bernhoft (Bernhoft voor intimi) is terug in BIRD. Met zijn gitaar, loopstation en nieuwe ep onder de arm, is hij helemaal klaar om zijn funky soul op ons los te laten!

Hypnotiserende loops

Gewapend met alleen een gitaar en een loopstation weet Bernhoft het geluid van een voltallige band te produceren. Dit, in combinatie met zijn krachtige, soulvolle stem en een voorliefde voor rijke en excentrieke soundexplosies, maakt van al zijn live-optredens een overdonderende ervaring. Bernie’s got us hypnotised, en niet alleen ons: sinds zijn doorbraak met Solidarity Breaks in 2011 is hij een graag geziene gast bij tv-shows over heel de wereld. Onder andere The Ellen DeGeneres Show was getuige van zijn doordachte loops.

Stop/Shutup/Shout It Out

Afgelopen jaar verscheen de ep Stop/Shutup/Shout It Out, de opvolger van zijn voor een Grammy genomineerde plaat Islander. Op dit album laat Bernhoft zich van zijn poppy kant zien, maar wel met dezelfde rauwe, directe energie die we zo goed van hem kennen.

Playlist

Bernhoft onder de loop

Met zijn buitengewone en onderscheidende stem, gitaarspel én looping machine verandert hij elk optreden in een meditatieve ervaring

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 March

LOHAI BIRD Rotterdam

Lohai

Hun doordachte lyrics en infectieuze melodieën vergeleken met de sound van onder meer Emily King, Lianne La Havas en Michael Kiwanuka.

Friday 22 March

Esa Williams BIRD Rotterdam

Esa

Africa is calling, you better pick up the phone! Met Transistor Rhythm brengen we je de beste afro-, disco- en […]

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!