fbpx

Wednesday 08 April

Becca Stevens

At Lantarenvenster

Start

20:15 (doors: 19:30)

Ticket prices

€19,50 (pre-sale)

Tickets

De carrière van singer-songwriter en multi-instrumentalist Becca Stevens is sinds haar optreden op North Sea Jazz festival skyrocket gegaan. Dit New York’s best kept secret brengt met haar  vernieuwende mix van meerstemmige indiepop, jazz en Appalachen-folk al jaren zalen in vervoering. Haar smooth vocals touches the heart!

Haar succes blijft niet unnoticed. Becca Stevens toert de hele wereld over en joins forces met legends zoals Brad Mehldau, Jacob Collier, Esperanza Spalding, Ambrose Akinmusire en Snarky Puppy. Op het album Regina bewijst Stevens definitief dat ze tot de belangrijkste nieuwe singer-songwriters behoort.

In het najaar van 2019 verschijnt een EP met een aantal nieuwe tracks. Het is een voorproefje van haar nieuwe album Wonderbloom, dat maart 2020 en uitkomt op Michael League’s label GroundUp Music. De tracks op deze plaat zijn in line met avantgarde pop als Talking Heads en Feist.

Line-up

Becca Stevens: vocals, guitar, charango, ukelele
Chris Tordini: bass, vocals
Jan Esbra: guitar
Michelle Willis: keys, vocals
Jordan Perlson: drums, percussion, vocals

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 11 February

Nerija BIRD Rotterdam

Nérija

Gooi zeven sleutelfiguren uit de Britse jazz-scene bij elkaar en voilà, Nérija is born. Het dominant vrouwelijke collectief, met o.a. […]

Tuesday 11 February

AMAGUK

Neem drie jazzcats en voeg er een gezonde dosis punkrock aan toe. What do you get? Het Rotterdamse AMAGUK! Onlangs […]

Friday 14 February

Moonchild BIRD Rotterdam

Moonchild

Ga mee op reis naar een wereld waarin spiritual jazz, groovy beats en dromerige synthesizers samensmelten. Na tours met o.a. Jill Scott en The Internet staat L.A’s meest spacey alternatieve r&b-trio Moonchild in BIRD!