fbpx

Saturday 02 January 2016

Bad Habits, Good Intentions

Start

23:00

Ticket prices

Toegang: € 8,- (door) / gratis (aanwezig op Facebookevent, tot 00:30)

2015 was voor BIRD weer een geweldig jaar met uiteenlopende hoogtepunten. Zo ontvingen we nog nooit zoveel internationale supersterren achter de draaitafels en op het podium, openden we een derde boog, installeerden we een echte Italiaanse pizza-oven (en matching pizzaiolo) en wonnen we (voor de tweede keer op rij) een Rotterdam Music Award voor beste clubavond!

Natuurlijk was dit nooit gelukt zonder jullie en het leek ons daarom niet meer dan logisch om het nieuwe jaar in te luiden met alle mensen die aan de basis staan van BIRDs succes. Tijdens Bad Habits, Good Intentions nodigen we jullie daarom van harte uit om samen met ons het glas te heffen op een muzikaal 2016.

En dat doen we met een all-star-line-up! Resident-dj’s van o.a. Chicken Wings, All Eyes On, THE SCENARIO, Buddha’s Belly, Yardbird, Bourswavy, 360 Degrees, Liberation, Keep it Movin’, In Living Color, The Grapevyne, In My House, The Black Disco Reboot en The Couch luiden het nieuwe jaar in.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 25 April

Judith-Hill-BIRD-Rotterdam

Judith Hill

Ladies & gentlemen, Judith Hill! Haar naam is misschien niet heel bekend, maar haar stem heb je zeker weleens gehoord. […]

Saturday 27 April

Royal Republic BIRD Rotterdam Kingsday

Royal Republic

Sit back, relax and enjoy the vibes! Royal Republic is óók dit jaar de plek waar je moet zijn op Koningsdag.

Thursday 02 May

Madison McFerrin BIRD Rotterdam

Madison McFerrin

Madison McFerrin houdt (in stijl) haar familienaam hoog. And the stakes are high: haar vader is Grammy-winnaar Bobby “Don’t Worry […]