fbpx

Saturday 02 January 2016

Bad Habits, Good Intentions

Start

23:00

Ticket prices

Toegang: € 8,- (door) / gratis (aanwezig op Facebookevent, tot 00:30)

2015 was voor BIRD weer een geweldig jaar met uiteenlopende hoogtepunten. Zo ontvingen we nog nooit zoveel internationale supersterren achter de draaitafels en op het podium, openden we een derde boog, installeerden we een echte Italiaanse pizza-oven (en matching pizzaiolo) en wonnen we (voor de tweede keer op rij) een Rotterdam Music Award voor beste clubavond!

Natuurlijk was dit nooit gelukt zonder jullie en het leek ons daarom niet meer dan logisch om het nieuwe jaar in te luiden met alle mensen die aan de basis staan van BIRDs succes. Tijdens Bad Habits, Good Intentions nodigen we jullie daarom van harte uit om samen met ons het glas te heffen op een muzikaal 2016.

En dat doen we met een all-star-line-up! Resident-dj’s van o.a. Chicken Wings, All Eyes On, THE SCENARIO, Buddha’s Belly, Yardbird, Bourswavy, 360 Degrees, Liberation, Keep it Movin’, In Living Color, The Grapevyne, In My House, The Black Disco Reboot en The Couch luiden het nieuwe jaar in.

View agenda

Have A Look At This

Friday 26 July

Fela-Kuti-BIRD-Rotterdam

Finding Fela

We toveren onze Garden vanavond samen met Pleinbioscoop om tot een cinema: we zorgen voor de film, koude drankjes, versnaperingen én een afterparty.

Friday 26 July

A Tribute To Fela Kuti

Vanavond staat helemaal in teken van de Nigeriaanse politieke activist: verwacht dus een hele hoop afrobeat en soortgelijke genres!

Sunday 04 August

Lee Fields BIRD Rotterdam

Lee Fields

Lee Fields begon zijn carrière zo’n 50 jaar geleden, maar zijn schorre en tegelijkertijd tedere James Brownachtige stem is nog altijd niet weg te denken uit soul- en funkland.