fbpx

Wednesday 23 December 2015

Gratis

BIRDsessions

Amy Winehouse Tribute

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Genre

Tell your friends

Een jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere week de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet.

Deze avond staat volledig in het teken van de Britse soul- en jazz-zangeres Amy Winehouse, die echt geen introductie meer nodig heeft. Een mystery guest neemt de vocals voor haar rekening en wordt ondersteund door een enorme band vol aanstormend én gevestigd talent.

Line-up

Mystery guest: vocals
Niek de Bruijn: drums
Daniël Arthur Eskens: bas
Richie Reichgelt: gitaar
Marius van den Brink: piano
Tom Ridderbeekx: trompet
Emiel van der Heide: tenorsaxofoon
Peter Broekhuizen: baritonsaxofoon

View agenda

Have A Look At This

Thursday 27 June

Hot 8 Brass Band

Een wereld waarin brassbands hiphop, funk en jazz samen laten komen… lijkt je dat niet geweldig? Ja? Ons ook!

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.

Monday 08 July

SudanArchives_JackMckain

Sudan Archives

Sudan Archives speelt deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored).