Wednesday 23 December 2015

Gratis

BIRDsessions

Amy Winehouse Tribute

Start

22:00

Ticket prices

Genre

Gratis

Een jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere week de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet.

Deze avond staat volledig in het teken van de Britse soul- en jazz-zangeres Amy Winehouse, die echt geen introductie meer nodig heeft. Een mystery guest neemt de vocals voor haar rekening en wordt ondersteund door een enorme band vol aanstormend én gevestigd talent.

Line-up

Mystery guest: vocals
Niek de Bruijn: drums
Daniël Arthur Eskens: bas
Richie Reichgelt: gitaar
Marius van den Brink: piano
Tom Ridderbeekx: trompet
Emiel van der Heide: tenorsaxofoon
Peter Broekhuizen: baritonsaxofoon

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Friday 05 April

Garden Of BIRD Rotterdam

Garden of BIRD

Eindelijk is het weer zover! BIRD opent wederom de deuren van zijn voortuin: Garden of BIRD. Van dinsdag t/m zondag kun je bij mooi weer binnenwandelen en alle onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laten glijden.

Wednesday 10 April

Dawn Richards BIRD Rotterdam

DAWN

When it comes to music, DAWN means business! Back in the days als één van de leden van Danity Kane, […]