fbpx

Sunday 25 March 2018

Gratis

Amplified

Albeda Showcase Festival

Start

16:00 (doors: 15:30)

Ticket prices

Gratis

What’s that sound coming nearer and nearer? Oh, it’s the future! Zondag 25 maart kun je genieten van de acts van morgen tijdens de tweede editie van showcase-festival AMPLIFIED.

‘We amplify artists,’ is het credo van Albeda College Muzikant Producer. Ze presenteren dan ook met trots hun studenten op drie podia: een live-stage, een singer-songwriter-stage en een dj-area.

Line-up

Banana Savannah
Joline
Vigil Lake
Orlando van Diepen
Garden Mum
Matt Bonilla
Luigino & The Big Ass Children
Benjamin de Raad
NAEAR
Asabina
Icarius
Sebastienne

View agenda

Have A Look At This

Friday 11 October

Greyheads-at-BIRD-1660

Greyheads

Greyheads is Rotterdam, en Rotterdam is Greyheads: een echte culturele melting pot, ruw en eigentijds. De band weerspiegelt haar thuisstad in de muziek die ze brengt, met als basis de wisselwerking tussen jazz en hiphop.

Friday 18 October

Club BIRD Algemeen

Happy BIRDday

BIRD is jarig en we gon’ Pardie! We vieren ons achtjarig bestaan met onze vrienden: jij! Wat we gaan doen is een verrassing maar neem je zwemkleding mee. We duiken vanavond diep in onze bag of tricks en komen naar boven met gems van Beyonce en Anderson Paak… The JB’s en Drake. the only thing missing is you!

Saturday 19 October

G Love BIRD Rotterdam

G Love

Garrett Dutton, alias G. Love, is inmiddels een kwart eeuw leverancier van zonnige, makkelijk in het gehoor liggend liedjes die sluw de mosterd halen uit alle denkbare Amerikaanse muziekstromingen: blues, hiphop, jazz en funk.