Sunday 16 April 2017

Tickets

Motel Mozaïque, Rotown & BIRD present

Alex Vargas

In Rotterdamse Schouwburg

Start

20:30 (doors: 19:30)

Ticket prices

€ 24,-

We hebben een test voor je: sluit je ogen en denk aan soul-sensaties als Steve Winwood, Michael Hutchence en Robert Palmer. Beeld je dan het volgende in: een kleine stad in Denemarken, een Uruguayaanse vader en een Deens-Britse moeder. Zover gekomen? Top. Zet dan nu de radio aan, wacht een tijdje en de kans is groot dat je nu niet alleen denkt aan, maar ook luistert naar een van de meest impressive soul-stemmen van het moment: Alex Vargas.

Londense bondgenoten

Na zijn jeugd door te hebben gebracht Hørsholm, Denemarken, besloot Vargas, toen zeventien jaar oud, zijn muzikale hart te volgen en naar Londen te vertrekken. Hier tekende hij een contract bij Geffen Records en begon de band Vagebond. Dit ging goed… heel goed. Met zijn bondgenoten beleefde hij twee uitverkochte UK-tours en pakte hij gigs op o.a. festivals als Glastonbury en T in The Park.

Giving up The Ghost Band

In 2016 verliet Alexander zijn band om een solo-carrière na te jagen. Raad eens hoe dit ging? Juist ja, damn good. Hij tekende bij Copenhagen Records en bracht hier zijn ep Giving Up The Ghost uit waarvan de track ‘Shakled up’ werd verkozen tot 3FM Megahit (staat je radio al aan?). Deze hit (en andere tracks) liet hij horen in o.a. de voorprogramma’s van James Bay, Bear’s Den en Dotan. Wil je hem liever voor jezelf? Easy as one, two, three: scoor je tickets en kom genieten van zijn soulvolle melodieën op deze zondag in de Rotterdamse Schouwburg!

Support: Kiah Victoria

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 07 May

Tourist Le MC BIRD Rotterdam

Tourist LeMC

Hiphop of toch kleinkunst? Bij Tourist LeMC wegen ze allebei even zwaar mee. De rappende troubadour uit Antwerpen staat op […]

Wednesday 29 May

Nick Mulvey BIRD Rotterdam

Nick Mulvey

De Engelse singer-songwriter Nick Mulvey komt voor een intiem solo-concert naar LantarenVenster.

Saturday 27 April

Royal Republic BIRD Rotterdam Kingsday

Royal Republic

Sit back, relax and enjoy the vibes! Royal Republic is óók dit jaar de plek waar je moet zijn op Koningsdag.