fbpx

Wednesday 03 June 2015

Gratis

BIRDsessions

Aleks Jaremko Quintet

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Genre

Tell your friends

Een jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere week de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet. In juni presenteert BIRD de volgende BIRDsessions.

Voor zijn nieuwste project trommelde Aleks Jaremko vier geweldige muzikanten op met één doel: het creëren van nieuwe sounds door middel van een ongewone instrumentele samenstelling van fluit, saxofoon en een ritmesectie. Verwacht eigen composities en jazzarrangementen van dit spiksplinternieuwe kwintet.

Line-up:

Aleks Jaremko: saxofoon
Remi Kažukauskas: fluit
Sebastiaan van Bavel: toetsen
Guss Bakker: bas
Niek de Bruijn: drums

View agenda

Have A Look At This

Friday 19 April

Margriet Sjoerdsma at BIRD

Margriet Sjoerdsma

De afgelopen jaren veroverde Margriet Sjoerdsma Nederland met A Tribute to Eva Cassidy. Meer dan 80 keer speelde ze met […]

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.

Friday 12 July

Boogieball BIRD Rotterdam

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall!