fbpx

CELEBRATING 10 YEARS OF BIRD

Happy BIRDday! Je favoriete hang-out onder de Hofbogen bestaat 10 jaar, so we gon’ celebrate! We kijken terug op 10 jaar vol uitzinnige events, dampende clubavonden, mooie mensen, BoogieBall-optredens van grootheden als Usher, Anthony Hamilton en Anderson Paak. en geweldige concerten met artiesten als Gregory Porter, Kamasi Washington, Lianna La Havas, Yussef Kamaal en nog veel (heel veel) meer die bij ons op het podium hebben gestaan. 

We blikken terug, maar kijken ook vooruit. Want wie jarig is hoort te trakteren en in het kader van 10 years BIRD gaan we all-out voor de rest van dit jaar. Scroll naar beneden om te zien wat we voor de komende tijd in store hebben (+ many things to come!).

Hummingbird Archives albumcompilatie

We proudly present ons eigen albumcompilatie: Hummingbird Archives. Het album verschijnt op dubbel vinyl (twee platen!) en is samengesteld door Philip Powel en Guido van Dieren, programmeurs van BIRD. De muziekacts op de plaat weerspiegelen de artistieke visie van BIRD en glijden moeiteloos langs genres als hiphop, jazz, elektronica en aangrenzende muziekstijlen.


Het album wordt gereleased via het indie label Ruzydael en is vanaf nu online te pre-orderen via de Ruyzdael pagina! Verder wordt het album wereldwijd verkrijgbaar via CLONE-distributie. Een speciale jubileumuitgave van de plaat zal exclusief verkocht worden via de BIRD-website, so stay tuned!

Artwork door LAURA DANIQUE


Foto-expositie

In onze Garden is de komende tijd een reeks aan iconische BIRD foto’s te vinden. Geschoten door een aantal van onze vaste fotografen: Dave Stoker, Eric van Nieuwland en Truus de Boer.


Hop langs de Garden (vergeet niet om je spot te reserveren) om pics te bewonderen van o.a Lianne La Haves, Thundercat & meer.

Yardbird x Ruyzdael Jersey

Yardbird en Ruyzdael hebben de krachten gebundeld en komen met een exclusieve ’10 years BIRD’ jersey! Dit collectors-item wordt uitgebracht in twee verschillende colorways met pads en rugnummers en is limited verkrijgbaar.


T/m zaterdag 24 juli krijg je 20% korting als je via onderstaande knop de exclusieve jersey pre-ordered (first come, first serve!).


BIRDday Weekender

In de eerste week van oktober organiseren we een BIRDday Weekender! Verwacht een weekend (vrijdag t/m zondag) lang aan concerten, (food)events, silent disco’s, clubavonden, platenbeurs & more!


Er wordt nog hard gewerkt aan het inhoudelijke programma hiervan, dit wordt zo spoedig mogelijk ge-confirmed. Houd hiervoor deze pagina in de gaten!


Cook-off Chef DJ x Chef Martin

Op 15 december 2011 ging het restaurant van BIRD open, tijd voor een cook-off tussen twee legendary BIRD-chefs! Chef DJ en Chef Martin gaan op deze datum (maar dan 10 jaar later!) de strijd aan in de keuken.


Zeer binnenkort zal de ticketverkoop online gaan, stay tuned!

Deze pagina zal regelmatig geüpdate worden met nieuwe events en info!


Sponsors