fbpx

10 YEARS BIRD

Happy BIRDday! Je favoriete hang-out onder de Hofbogen bestaat 10 jaar, so we gon’ celebrate! We kijken terug op 10 jaar vol uitzinnige events, dampende clubavonden, mooie mensen, BoogieBall-optredens van grootheden als Usher, Anthony Hamilton en Anderson Paak. en geweldige concerten met artiesten als Gregory Porter, Kamasi Washington, Lianna La Havas, Yussef Kamaal en nog veel (heel veel) meer die bij ons op het podium hebben gestaan. 

We blikken terug, maar kijken ook vooruit. Want wie jarig is hoort te trakteren en in het kader van 10 years BIRD gaan we all-out voor de rest van dit jaar. Scroll naar beneden om te zien wat we voor de komende tijd in store hebben (+ many things to come!).

Hummingbird Archives albumcompilatie

We proudly present ons eigen albumcompilatie: Hummingbird Archives. Het album verschijnt op dubbel vinyl (twee platen!) en is samengesteld door Philip Powel en Guido van Dieren, programmeurs van BIRD. De muziekacts op de plaat weerspiegelen de artistieke visie van BIRD en glijden moeiteloos langs genres als hiphop, jazz, elektronica en aangrenzende muziekstijlen.


Het album is gereleased via het indie-label Ruzydael en is vanaf nu online te bestellen via de Ruyzdael pagina! Verder wordt het album wereldwijd verkrijgbaar via CLONE-distributie.

Artwork door Laura Danique


Celebrating 10 Years events

De discobal in BIRD gaat weer draaien! Met speciale 10 years BIRD events. De iconische bogen van BIRD wordt getransformeerd tot de celebration hotspot van Rotterdam. Dé plek waar local heroes, gevestigde namen en alles daartussenin je voorzien van muzikale én culinaire goodness.


Tot nu toe is Prince vs. Michael bevestigd en er komen nog vele events aan! Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.


Yardbird x Ruyzdael x BIRD jersey

Yardbird en Ruyzdael hebben de krachten gebundeld en komen met een exclusieve ’10 years BIRD’ jersey! Dit collectors-item wordt uitgebracht in twee verschillende colorways met pads en rugnummers en is limited verkrijgbaar.


Bestel je exclusieve jersey via onderstaande knop (first come, first serve!).


BIRDday Weekender

Er komen speciale 10 jaar BIRDday Weekenders in 2022 aan! Verwacht tijdens deze weekenden concerten, (food)events, silent disco’s, clubavonden, platenbeurs & more!


Er wordt nog hard gewerkt aan het inhoudelijke programma hiervan, dit wordt zo spoedig mogelijk ge-confirmed. Houd hiervoor deze pagina in de gaten!


Cook-off Chef DJ x Chef Martin

Op 15 december 2011 ging het restaurant van BIRD open, tijd voor een cook-off tussen twee legendary BIRD-chefs! Chef DJ en Chef Martin gaan op 18 december de strijd aan in de keuken.


Zeer binnenkort zal de ticketverkoop online gaan, stay tuned!

Deze pagina zal regelmatig geüpdate worden met nieuwe events en info!