fbpx

Radio 6 live vanuit BIRD

Om alvast in de stemming te komen voor het North Sea Jazz Festival zendt Radio 6 van maandag 1 tot en met donderdag 4 juli het programma Winfrieds Woonkamer uit vanaf uiteenlopende Rotterdamse jazzlocaties. Natuurlijk is BIRD er hier één van en op woensdag 2 juli is Winfried Baijen van 19.00 tot 22.00 uur live te horen vanuit ons café.

In het eerste uur van de uitzending bereidt onze chef-kok Derk Jan Wooldrik samen met de luisteraar een bijzonder gerecht voor uit onze keuken en luisteren we naar de beste soul, funk en jazz uit de platenkoffer van DJ Phil Horneman. Welk gerecht Derk Jan uitkiest lees je ’s middags op de website van Radio 6 zodat je genoeg tijd hebt om de juiste ingrediënten te verzamelen. Tune in!

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Saturday 04 May

Tourist

Tourist is niet zomaar een DJ, producer en songwriter. Deze man weet hoe hij emoties over brengt met zijn muziek […]

Saturday 27 April

Royal Republic

♔ Royal Republic is dé plek waar je moet zijn op Koningsdag, zaterdag 27 april. Vanaf 13.00 uur kun je genieten van de beste deejays uit het reguliere BIRD club programma met residents van o.a Heat, Stir it up en New York Transit.

Verwacht alles van HipHop en RNB tot de beste Afro, Dancehall en future-beats van gisteren, vandaag en morgen. Natuurlijk kun je ook lekker weg zakken met een cocktail of genieten van een heerlijke houtoven pizza in een van onze strandstoelen.

Thursday 11 April

Gotu Jim

Onschuldig of niet, het gaat zeker los bij Gotu Jim. Zijn vulgaire teksten werden wel gewaardeerd door het jonge publiek en zijn debuut-EP ‘Tweede Klas’ uit 2018 was direct een hit met uitpuilende festivaltenten als gevolg. Donderdag 11 april komt Jim naar BIRD!