fbpx

Radio 6 live vanuit BIRD

Om alvast in de stemming te komen voor het North Sea Jazz Festival zendt Radio 6 van maandag 1 tot en met donderdag 4 juli het programma Winfrieds Woonkamer uit vanaf uiteenlopende Rotterdamse jazzlocaties. Natuurlijk is BIRD er hier één van en op woensdag 2 juli is Winfried Baijen van 19.00 tot 22.00 uur live te horen vanuit ons café.

In het eerste uur van de uitzending bereidt onze chef-kok Derk Jan Wooldrik samen met de luisteraar een bijzonder gerecht voor uit onze keuken en luisteren we naar de beste soul, funk en jazz uit de platenkoffer van DJ Phil Horneman. Welk gerecht Derk Jan uitkiest lees je ’s middags op de website van Radio 6 zodat je genoeg tijd hebt om de juiste ingrediënten te verzamelen. Tune in!

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Wednesday 03 July

CELEBRATING PRINCE feat. former members of the NPG

Alle Prince fans opgelet, want niemand minder dan de voormalige bandleden van ‘The New Power Generation’ komen naar Rotterdam om hun baas & mentor, the one and only Prince en zijn muziek te eren. Woensdag 03 juli staan ze in Annabel. Come celebrate with us!

Saturday 29 June

New Orleans Soul Food Night

We brengen een eerbetoon aan de swingende soulfoodkeuken van New Orleans met live-muziek, hurricane cocktails, een zinderende afterparty en natuurlijk de beste soulfoodklassiekers.