BIRD genomineerd voor Beste podium

Mee eens? Stem!

Van 28 oktober t/m 6 november organiseert de Popunie de Popweek, de enige week die 10 dagen duurt. In heel Rotterdam zijn er popgerelateerde activiteiten, waarbij de stad tien dagen lang bruist van de optredens en energie. Aan het begin van de Popweek worden de Rotterdam Music Awards uitgereikt.

BIRD is genomineerd voor beste podium

BIRD is genomineerd voor Beste Podium. Een onderscheiding waar we natuurlijk ontzettend trots op zijn. Om te winnen hebben we jouw hulp nodig. Vind je BIRD daadwerkelijk het beste podium? Dan kun je op ons stemmen via: www.popunie.nl/awards2016.

Stemmen is het makkelijkste wat je deze week zal doen. Het duurt slechts 7,4 seconden (en dat is de langste tijd die geklokt is).

Je kunt tot maandag 24 oktober, 12.00 uur stemmen op jouw favoriet in één of meerdere categorieën. De winnaars worden bekendgemaakt in Rotown op vrijdag 28 oktober.

Alvast bedankt voor de genomen tijd en moeite!

share tweet
View magazine

Have A Look At This

Sunday 30 October

Bombino_4_Mads_Maurstad_31.05.16_web

Bombino

Maak je klaar voor blues met zand in de groeven. De Nigerijnse saharabluesgitarist Omara Moctar, beter bekend als Bombino, is […]

Tuesday 01 November

mtv-music-week-01

Kirk Knight

Wednesday 02 November

mtv-music-week-02

Samm Henshaw

Piepjong is hij nog, Samm Henshaw: 22! Toch weet hij festivalgangers around the world diep in hun nucleus accumbens te […]