Business

In het restaurant van BIRD staat de houtoven centraal. Hierin houtoven bereidt onze pizzaiolo Napolitaanse pizza’s. Daarnaast zijn er dagelijks wisselende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, maar laat je vooral verrassen door onze Chef’s Table: een selectie van verschillende kleine gerechten om te delen. De nadruk ligt altijd op kwaliteit en smaak en er wordt gebruikgemaakt van de beste producten van regionale gespecialiseerde leveranciers.

Op aanvraag openen wij het restaurant exclusief voor uw lunch en diner. Bijvoorbeeld in de vorm van een op maat gemaakt buffet of een uniek arrangement. Uw lunch of diner kan eventueel omlijst worden met livemuziek of een dj. In het restaurant kunnen circa 40 personen plaatsnemen.
Meer info over zalen en prijzen vind je hier.
Meer info over catering vind je hier.

Vraag hier een offerte aan.

Workshops

Wil je met je bedrijf, een groep vrienden of familie ontdekken wat je allemaal in een houtoven kunt creëren? Onze chef-kok deelt zijn kennis graag met je middels een workshop koken uit de houtoven. De workshop kan worden uitgebreid met een wijnproeverij en uiteraard kun je ook een workshop in de gewone keuken aanvragen. Wil je meer weten over de mogelijkheden en verschillende workshops? Neem dan contact op met events@bird-rotterdam.nl.

24

25

pizza

23

22

15

4

kok