Bernhoft (NO) (Strange Fruit Live)

Bernhoft (NO) (Strange Fruit Live)

Tuesday, 29 May, 2012 - 21:30
Strange Fruit staat al jaren garant voor zeer dansbare avonden vol boogie, electronica, house, dubstep, UK Funky en vooruitstrevende soul en hiphop. Met andere woorden: de allerbeste soulvolle electronica, waarbij DJ’s en live-acts uitstekend blijken samen te gaan. Op dinsdag 29 mei wordt deze traditie voortgezet in BIRD: singer-songwriter en multi- instrumentalist Bernhoft neemt je dan mee op een waanzinnige muzikale reis.

Jarle Bernhoft, beter bekend onder zijn artiestennaam Bernhoft, is de oprichter en voormalige zanger van de Noorse rockband Span. Na het uiteenvallen van de band speelde hij met verschillende Noorse artiesten voordat hij aan een solocarrière begon. Inmiddels heeft hij drie sterke platen uitgebracht, waarvan de laatste, Solidarity Breaks uit 2011, langdurig op nummer één van de Noorse albumchart heeft gestaan.

Internationale roem kwam door zijn optreden bij The Ellen Degeneres Show, waar zijn muzikaliteit grote indruk maakte. En terecht. Achter zijn nerdy voorkomen schuilt een krachtige, soulvolle stem en met alleen een loopstation en een gitaar weet hij het geluid van een voltallige band te produceren. Laat je in BIRD meenemen door het indrukwekkende geluid van dit Noorse muziekwonder...

Toegang:€ 12,-